Összefoglaló

2022.04.21. 08:24

Kigyulladt egy távolsági busz Tiszacsegén

Szabadtéri tüzekhez is vonultak a megye tűzoltói.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Hajdúszoboszló és Hajdúszovát között a nádas égett szerda délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Szivárogni kezdett a gáz egy lakatlan háznál szerda délután Püspökladányban, a Fazekas Mihály utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral biztosították a területet. A közelben található házakból a lakók ideiglenesen elhagyták az otthonaikat, míg a szivárgást a gázszolgáltatót megszüntette – tudatta a katasztrófavédelem.

Egyek külterületén egyhektáros területen foltokban égett a nádas, emiatt vonultak az egyeki és a tiszafüredi tűzoltók. Két vízsugárral oltották a lángokat.

Nádudvar és Kaba között a csatorna part égett ötezer négyzetméteren. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő távolsági busz motortere szerdán Tiszacsegén, a Nagymajor tanya közelében. A jármű vezetője porral oltó készülékkel megfékezte a tüzet, az egyeki önkormányzati egység egy vízsugárral az utómunkálatokat végezte el.

Késő este szabadtéri tűz volt Hajdúdorogon, a Nagy Sándor utcában. A száraz avar lángolt, ezért a hajdúnánási hivatásos tűzoltók eloltották.

Körözöttet is fogtak

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, ebből három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, négy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában