Összefoglaló

2022.04.22. 08:17

Árokpartot, nádast és szemetet kellett oltani csütörtökön

A debreceni Derék utcán pedig a szél okozott bonyodalmat.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Szabadtéri tűz miatt vonultak a tűzoltók csütörtökön Balmazújváros külterületére, ahol száz méter hosszan égett a gaz. Balkány külterületén a nádas lángolt háromezer négyzetméteren, ott az önkéntes tűzoltók is beavatkoztak. Nyírgelse külterületére is riasztották az egységeket, a vasúti szakasz mellett égett a gaz és avar. Nádas és kommunális hulladék lángolt Biharkeresztesen, az Akác utca végében, majd Derecske külterületén kellett tüzet oltani, ahol az árokparton keletkezett tűz, hatszáz méter hosszan égett az avar.

Megszaggatott a szél egy molinót késő este Debrecenben, a Derék utcában. Veszélyeztette a gyalogos forgalmat, ezért  a debreceni tűzoltók eltávolították a hirdetőfelületet – számolt be a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök tizenkét személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt – összegezte a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában