Összefoglaló

2022.04.25. 08:09

Áramkimaradást is okozott a vasárnapi vihar Debrecenben

Villanyvezetékre esett egy leszakadt fűzfaág a Sárkányfű utcában. Ügyeleti hírek vasárnapról.

Forrás: katasztrófavédelem

A viharos szél és hirtelen jött eső után műszaki mentésekre riasztották a tűzoltókat vasárnap, közölte ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Kettéhasadt egy fa, és egyik ága leszakadt Debrecenben, a Mata János utcában. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel távolították el a fát . Debrecen-Nagymacs vasútállomás mellett is egy faág okozott gondot, a tűzoltók kézi erővel távolították el azt. Egy faág telefonvezetéket szakított le a debreceni Nógrádi Mátyás utcában, a vezetéket a debreceni hivatásos tűzoltók szedték össze. A debreceni Nyulas utcában is faág hasadt le, melyet a város tűzoltói motoros láncfűrésszel vágtak le.

Körösszegapáti és Berekböszörmény között gallyak voltak szétszóródva az út mellett. A gallyakat a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók távolították el, hogy azok ne veszélyeztessék a forgalmat.

Telefonvezetéket szakított le egy fa egyik ága a debreceni Számadó utcában, a helyi debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be

Vasárnap kora este Debrecenben, a Sárkányfű utcában egy tizenöt méteres fűzfa egyik ága egy drótkerítésre és villanyvezetékre szakadt. A debreceni hivatásos tűzoltók két láncfűrésszel távolították el a fát. Az áramkimaradás tíz fogyasztót érintet ideiglenesen.

Több balesetnél is intézkedtek a rendőrök

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában