Nőnapi meglepetés

2022.03.08. 12:53

A sármos debreceni tűzoltók tudják, mi kell a nőnek – videó

A lánglovagok nőnapon autómosós performansszal köszöntötték a hölgyeket.

Forrás: YouTube / Katasztrófavédelem Hivatalos

Tűz van, babám! A szexi tűzoltó eszményképe sok-sok női szívet lobbant lángra, márpedig a debreceni lánglovagok nem kevés melegséget költöztettek a hölgyek lelkébe az idei hűvös-szeles nőnapon. Amint látható és ahogy azt a felvételhez mellékelt néhány sor is tudatja, tűzoltóink nemcsak a munkájukra, hanem a felszereléseikre is igényesek, így hát összekötötték a kellemest a hasznossal, és egy nem mindennapi autómosós jelenettel készültek az ünnep alkalmából. 

És… mi kell a nőknek? Humorérzék: kipipálva. Jókedv: kipipálva. Megbízhatóság: kipipálva. Csillogó tekintet: kipipálva. Karizma: kipipálva. Aktivitás: kipipálva.

– olvasható a katasztrófavédelem Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. A felvételt női olvasónk nevében köszönjük Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagynak, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivőjének.

 

Bár a videó nem először söpör végig a közösségi oldalon, a sikerre való tekintettel és közkívánatra ismét közzétette a megyei igazgatóság. Aki szeretne friss felvételt és újabb meglepetést a jóképű cívisvárosi tűzoltók részéről, az jelezze kommentben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában