Összefoglaló

2021.12.15. 09:30

Derecskénél bálák égtek, Hajdúböszörménynél pedig a szántásba sodródott egy autó

Sok dolguk akadt a hajdú-bihari tűzoltóknak és rendőröknek.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Jelzett a szénmonoxid-érzékelő kedd reggel Tiszavasváriban, a Bocskai utca egyik családi házában. A tiszavasvári és hajdúnánási tűzoltók vonultak a helyszínre, méréseket végeztek a házban, amelyek igazolták a mérgező gáz jelenlétét – tudatta a katasztrófavédelem. A ház két lakóját a mentőszolgálat a helyszínen megvizsgálta, nem sérültek meg. A gázszolgáltató egy zárt égésterű konvektort a szolgáltatásból ideiglenesen kizárt.

 

Egy százméteres állattartó épület mellett hat körbála és tíz kocka bála gyulladt meg Derecskén, az Esze Tamás utcában tegnap. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az épületben negyvennégy birka volt, mindet ki tudták hozni épségben.

 

December 14-én este egy autó a szántásba sodródott Hajdúböszörmény és Józsa között. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat az autó két utasát kórházba szállította.


Halálos balesetnél is intézkedtek a rendőrök


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, egy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában