Hírösszefoglaló

2021.11.06. 12:10

Tűz, mérges gáz és baleset miatt vonultak a tűzoltók pénteken

Egy sofőrt a tűzoltók szabadítottak ki az autójából.

Fotó: Napló-archív

Villanyoszlopnak ütközött egy autó péntek reggel Hajdúszoboszlón, a Hőforrás és a Ádám utca kereszteződésében. Az ütközéstől az oszlop kidőlt, és vezeték leszakadt. A városi hivatásos tűzoltók kézi erővel kiszabadították a sofőrt, akit átadták őt a mentőszolgálatnak.

Tejes terjedelmében lángolt egy 21 négyzetméteres épület Hajdúnánáson, a Csepüszőllő utcában. A tűz átterjedt az épület mellett található tárolóra is, melyben fa gerendák voltak. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugárral avatkoztak be.

Tűz keletkezett egy melléképületben Debrecenben, a Szepes tanyán pénteken. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket Nádudvaron, a Rákóczi Ferenc utcában pénteken kora este. A püspökladányi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A gázszolgáltató a házban található nyílt égésterű vízmelegítőt ideiglenesen kizárta a rendszerből – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, ebből 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt – összegezte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában