Hírösszefoglaló

2021.11.17. 09:43

Megsérült egy ember, miközben megpróbálta eloltani a konyháját

Egy másik pedig a kabai karambol következtében szenvedett súlyos sérülést.

Fotó: Napló-archív

Ételkészítés közben kigyulladt egy Szegfű utcai ház konyhája kedden délelőtt Balkányban, ahová a szakolyi önkormányzati, a nyíradonyi hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntesek vonultak. A katasztrófavédelem munkatársai teljes légzésvédelem mellett behatoltak a füsttel telítődött konyhába és egy vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűzoltók megérkezése előtt az ott lakó megpróbálta eloltani a tüzet, ám közben megsérült, emiatt őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lángra kapott egy kazánházban tárolt fa Debrecenben, a Tündérhegy utcában kedden délután. A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lévők eloltották, így az egység az utómunkálatokat végezte el.

Összeütközött két autó Kaba külterületén. A helyszínre a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, valamint a kabai önkéntesek is vonultak. Az egyik autó utasát a tűzoltók kiemelték és átadták a mentőszolgálatnak, emellett az áramtalanítást és az átvizsgálást végezték el a járműveken. A beavatkozás teljes útzár mellett zajlott – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Három elfogás, három előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amely súlyos sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök három személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt – összegezte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: A kabai karambol helyszíne

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában