életmentés a stadionban

2021.09.06. 14:43

A katari szurkolói klub gratulált a magyar mentősöknek

A gyors és szakszerű segítségnyújtás ismét életet mentett, ezúttal a Katar–Portugália meccs kezdete előtt.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy szombaton, a Nagyerdei Stadionban megrendezett felkészülési mérkőzés kezdetén a pálya helyett a lelátón folyt küzdelem, ugyanis egy néző rosszul lett, majd előrebukott a széken. Az Országos Mentőszolgálat a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán beszámolt arról, hogy a férfi körül lévők azonnal szóltak a rendezőknek, akik a mentők segítségét kérték. Mint írják, a helyszíni vizsgálatból kiderült, a férfi nem lélegzik és a keringése is összeomlott, ezért a szakemberek egyből megkezdték az újraélesztést, amihez egyre több életmentő csatlakozott. A gyorsan érkezett segítség miatt a férfit sikerült újraéleszteni, majd stabil állapotban kórházba szállították.

A stadionban levő szurkolók hatalmas tapssal, felállva köszönték meg a mentők munkáját. Hétfő reggel pedig a katari szurkolói klub e-mailben gratulált az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának a magyar életmentők csapatmunkájához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában