Sziréna

2021.03.30. 07:47

Negyvenhét milliós csalás ügyében nyomoztak a Hajdúszoboszlón

Saját munkahelyét károsíthatta meg egy pénzügyi ügyintézőként dolgozó hajdúszoboszlói nő.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Feljelentést tett a rendőrségen egy hajdúszoboszlói cég 2020. február 25-én arról, hogy öbb tízmillió forinttal megkárosították őket. A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek. A minden részletre kiterjedő nyomozás során tanúkat hallgattak meg, szakértőket rendeltek ki, majd egy 34 éves nő került a látókörükbe.

A gyanú szerint a hajdúszoboszlói lakos a cég pénzügyi ügyintézőjeként közel 47 millió forintot utalt át a saját számlájára pár hónap leforgása alatt.

Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a nyomozóknak pedig sikerült a folyószámláiról 42 millió forintot lefoglalniuk – derül ki a police.hu közleményéből.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság jelentős kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában