Szalagkorlátnak csapódott

2020.12.06. 10:14

Vádjavaslattal ért véget az ittas nő elleni nyomozás

A Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértő bevonásával folytatott vizsgálatot egy 36 éves nővel szemben – adta hírül a police.hu.

A győri lakos 2020. július 31-én 17 óra körül az általa vezetett személygépkocsival a 354-es számú úton, Debrecen felől Hajdúszoboszló irányába közlekedett, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban kisodródott, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak. A járművezetővel szemben a rendőrjárőrök alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Az eljárás során beszerzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a nő szervezetében bűncselekményi értékhatárt meghaladó etilalkohol-koncentráció volt.

Fotó: police.hu

A debreceni rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nem csak saját, de mások életét is veszélyezteti!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában