Ügyeleti hírek

2020.09.17. 09:32

Kigyulladt autót és kombájnt oltottak, súlyos baleset sérültjeit mentették a tűzoltók

Az Ebesnél történt karambol következtében két embert is ki kellett szabadítaniuk a járművekből.

Fotó: Napló-archív

Összeütközött két autó szerda reggel Ebes közelében. Az egyik jármű felborult, a vezetője pedig beszorult, őt a hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezés segítségével. A másik autóvezetőt is a tűzoltóknak kellett kiemelni az összeroncsolódott járműből. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A műszaki mentést a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az érintett utat a rendőrség a beavatkozás idejére lezárta – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Gallyak égtek szerdán Berettyóújfaluban, a Széchenyi utcában. A tűz tovább terjedt egy másfél hektáros területre. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Füst keletkezett egy kombájn bálázó részében szerda délután Bocskaikert külterületén. A tulajdonos elvégezte az áramtalanítást, a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak közbe a helyszínen.

Foltokban égett a tarló szerda délután Püspökladányban, a Szőke tanyán. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Égett egy autó motortere tegnap este Debrecenben, a Pesti utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat – fűzte hozzá Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami súlyos sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 2 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 23 személyt állítottak elő, közülük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 3 esetben történt.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában