Sziréna

2020.08.10. 12:12

Verekedés Konyáron: a vascső is előkerült

Két férfi puszta kézzel és vascsővel bántalmazta ismerősét Konyáron, a verekedésnek a rendőrök vetettek véget – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A rendőrségre 2020. augusztus 9-én 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Konyáron két férfi bemászott egy családi ház udvarára és megverte a tulajdonost. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak egy korábbi nézeteltérésüket akarták rendezni a sértettel úgy, hogy megverik. Magukhoz vettek egy vascsövet, bemásztak áldozatuk udvarára, majd amikor a férfi kérdőre vonta őket, nekiestek – írja a police.hu.

A sértett a bántalmazásban könnyű sérüléseket szenvedett, a rendőrök pedig még a helyszínen elfogták a 28 és 21 éves gyanúsítottakat, akiket előállították a Derecskei Rendőrőrsre. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kell felelniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában