Sziréna

2020.08.10. 10:51

Rendőrség: ittas sofőr balesetezett a Pallagi úton

A férfi villanyoszlopnak ütközött az autójával.

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. augusztus 9-én 23 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Pallagi úton közlekedési baleset történt. Az egyenruhások a helyszínre mentek és igazoltatták a jármű vezetőjét. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A balesetben a 29 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak – olvasható a police.hu oldalon.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

  • Az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést.
  • A szeszesital-fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek.
  • Soha ne üljön ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, amelyet láthatóan ittas személy vezet! Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének sem, hogy ittas állapotban vezessen!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában