Ügyeleti hírek

2020.04.22. 09:57

Elektromos tűz volt a létavértesi naperőműben

Debrecenben egy lehasadt faág miatt, Vámospércsre avartűzhöz riasztották a tűzoltókat.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Lehasadt egy tizenkét méteres fa ága tegnap reggel Debrecenben, a Szigligeti utcában. A helyi hivatásos tűzoltók tolólétra segítségével közelítették meg, majd láncfűrésszel távolították el az ágat, amely veszélyeztette a közúti és gyalogos forgalmat.

Avar kapott lángra egy családi ház hátsó udvarán mintegy négyszáz négyzetméteren tegnap délelőtt Vámospércsen, a Báthori kertben. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Vezetékek égtek tegnap délután egy naperőmű befogadó állomásának közműalagútjában Létavértesen, a Fenyőtér utcában. A tüzet az ott dolgozók oltották el. A létavértesi önkormányzati tűzoltók elvégezték a szellőztetést. Az eset lakossági áramkimaradást nem okozott. Személyi sérülés nem történt – írja honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – közölte a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában