vállfán száradt a marihuána

2019.10.21. 14:50

Drogbirtoklás miatt vették őrizetbe anyát és lányát Püspökladányban

A rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt foglaltak le egy püspökladányi házban.

Fotó: police.hu

A rendőröknek olyan információhoz jutottak, miszerint az ott élők kábítószert termesztenek egy püspökladányi házban, ezért október 18-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai helyi kollégáikkal közösen kutatást végeztek az ingatlanban – közölte a police.hu.

A nyomozók a ház szinte minden helyiségében kábítószergyanús növényi származékot találtak, valamint termesztéshez szükséges eszközöket, anyagokat, berendezéseket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a lakók nemcsak a házban tartottak kábítószert, hanem az ingatlan hátsó kertjében egy közel száz tőből álló marihuána ültetvényt is termesztettek.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai a nőt és lányát elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a 40 éves budapesti és a 66 éves püspökladányi lakost jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Járásbíróság 2019. október 21-én elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában