ügyeleti hírek

2019.08.27. 10:44

Átvágott gázcső és kidőlt pózna okozott gondot

Kizárólag műszaki mentések miatt riasztották a megye tűzoltóit hétfőn.

Fotó: Pixabay, illusztráció

Pincét öntött el a víz egy csőtörés következtében tegnap délelőtt Hajdúnánáson a Bocskai utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros búvárszivattyú segítségével avatkoztak be.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap a déli órákban Bárándon a Nagy Lajos utcában. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a sérült járművet átvizsgálták, és áramtalanítottak. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott. Az eset során senki sem sérült meg.

Munkagép vágott át egy gázcsonkot egy telephely építkezésén tegnap kora délután Hajdúnánáson a Tiszavasvári útfélen. A helyszínre riasztott Hajdúnánási, Hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók az érintett területet száz méteres sugarú körben lezárták, majd biztosították a gázszolgáltató kiérkezéséig. A két szomszédos telephelyről, összesen tíz dolgozónak ideiglenesen el kellett hagynia a munkahelyét. A gázszolgáltató szakemberei elzárták a gázvezetéket, majd a sérült csonkot helyreállították. A beavatkozás idején teljes útzár volt érvényben. A mentést a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában