Helyi gazdaság

2023.04.14. 08:01

Fontos üzleti díjat kapott egy vámospércsi cég

A szerdai díjátadón

Forrás: Facebook / Tasó László

Április 12-én a Vámosgép Kft. székházában adták át a Hungarian Business Awards Innovációs és Technológiai Nagydíját Fábián Attila ügyvezetőnek Tasó László országgyűlési képviselő és Ménes Andrea polgármester jelenlétben, tudatta portálunkhoz is eljuttatott közleményében a vámospércsi önkormányzat.

A tájékoztatás szerint a cégnek, amely a legjelentősebb mezőgazdasági márkák beszállítója, 249 saját dolgozója és 70 kölcsönzött formában foglalkoztatott alkalmazottja van. Árbevételük 2022-ben közel nettó 20 millió euró (8 milliárd forint) volt.

Fábián Attila elmondása szerint az elnyert díj megerősíti abban, hogy helyes az út, amelyen a társaság elindult és halad. Mindezeket a sikereket természetesen a társaság nem érhette volna el, ha nem motivált, a sikerért tenni akaró csapat alkotja azt.

„Nagyon fontosnak tartom azt, hogy a vállalkozás és Vámospércs település együttműködve, egymást erősítve tud fejlődni. Ennek is köszönhetően a Vámosgép Kft.-nek van hosszú távú víziója, a környező kistelepülések legnagyobb munkaadójaként stabil, kiszámítható jövedelmet biztosítva a fiatal és az idősebb generációk számára egyaránt” – fogalmazott Fábián Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában