Közbeszerzés

2022.09.21. 18:29

Nem újítják fel a közekedési vizsgálóállomást

Nincs rá elég pénz.

Forrás: google

Nem sikerült kivitelezőt találni a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatósága Bartók Béla úti Vizsgálóállomásának (népnevén: rutinpálya) felújítására, mert túl drága ajánlatok érkeztek be. Ezt a Közbeszerzési Értesítő szeptember 19-ei száma közölte.

A tervekben az épület felújítása, a vizsgacsarnok szellőztető, füstgáz elszívó rendszerének cseréje, kibővítése, gázérzékelő rendszerének cseréje, vész-szellőző rendszer kiépítése, elektromos betáp kábelének és az elektromos vezetékeknek a cseréje, világítás korszerűsítése szereptelt.

Ezeken belül például válaszfal építése, szerelőakna oldalfalán csempeburkolat készítése, bevonatszigetelés készítése, falfestés, rozsdamentes saválló acélcső szerelése, légcsatornák szerelése, új tetőventilátorok beépítése, zajcsillapító berendezések beépítése, két füstgáz elszívó telepítése, gázérzékelők felszerelése, vezeték és kábel bontása, fényforrások és lámpatestek leszerelése, szigetelt vezeték beépítése, híradástechnikai vezérlőkábel beépítése, egy főelosztó és három elosztó szekrény beépítése, felületre szerelt LED lámpatestek elhelyezése.

Bár két debreceni és két hajdúböszörményi cég is pályázott, az eljárás sikertelen volt. „A rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevővel” – áll a dokumentumban.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában