Láttad őket?

2024.05.24. 17:51

Fotókon a Debrecen Drive-ot felvezető autós felvonulás

Sok-sok száz lőerő követte egymást péntek délután a város északi részén. Péntek este indul a Debrecen Drive, felvonulással adták meg hozzá az alaphangot.

Haon.hu

Különleges autók és motorok gurultak végig az eső áztatta Debrecen északi felén péntek délután, a közös felvonulást az este kezdődő Debrecen Drive-hoz kapcsolódóan tartották a sofőrök.

debrecen drive autós felvonulás
Sportkocsik vonultak fel a városban a Debrecen Drive előtt
Forrás: Czinege Melinda

A karaván a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvénytér – Nagyerdei körút – Pallagi úti körforgalom – Egyetem téri körforgalom – Egyetem sugárút – Bethlen utca – Hunyadi utca – Péterfia utca – Simonyi út – Nagyerdei körút – Nagyerdei Stadion útvonalon tett egy kört, a menet miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra is számíthattak az erre járó közlekedők.

Ahogy korábban megírtuk, Kelet-Magyarország legnagyobb járműipari rendezvénye péntektől vasárnapig várja a vendégeket a Nagyerdőn. Lesz többek között Night Drive, Crazy 5K Sprint vagy épp VR-élmények, és természetesen a most felvonuló autókat is meg lehet majd nézni közelebbről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában