Fenntartható közlekedés

2024.05.23. 13:52

A CATL is izgalmas programokat ígér az idei Debrecen Drive-on

Az érdeklődők többek között azt is kipróbálhatják, hogyan termelhető elektromos áram kerékpárral.

Az érdeklődők megismerkedhetnek többek között a fenntartható közlekedéssel, valamint az energiatárolás tudományával is

Forrás: CATL

Idén először a CATL szponzorként csatlakozik a május 24-26 között a Debrecen Drive eseményhez. A vállalat különböző játékos programokkal készül, melyek során a résztvevők az elektromos közlekedésről, az energiatárolásról és az extrém gyártásról tudhatnak meg hasznos információkat.

Izgalmakban a tavalyi évben sem volt hiány
Izgalmakban a tavalyi évben sem volt hiány
Forrás:  Illusztráció: Napló-archív 

Első alkalommal vesz részt a CATL Debrecen Magyarország egyik legnagyobb, nagyközönségnek szóló járműipari eseményén. Az innovatív energiaipari technológiák és elektromos autókba szánt akkumulátorok fejlesztése terén piacvezető vállalat számára fontos a helyi kezdeményezések támogatása, így örömmel vesz részt a debreceniek ikonikus, fesztivál-jellegű, családi eseményén. A debreceni Nagyerdei Stadion köré szervezett fesztiválon a CATL Zöldenergia-szigetén a látogatók kipróbálhatják, hogy hogyan termelhető elektromos áram kerékpárral, részt vehetnek egy nagy méretű, okos puzzle kirakásában és közelebbről megismerkedhetnek a fenntartható közlekedéssel, az extrém gyártással, valamint az energiatárolás tudományával.

Az autógyártók körében népszerű és elismert CATL második európai akkumulátorgyárát építi Debrecen Déli Ipari parkjában, amellyel a régió egyik legnagyobb munkáltatójává válik. A vállalat különösen fontosnak tartja az aktív részvételt a helyi közösségi életben és hosszú távon kötelezte el magát Debrecen mellett. A vállalat munkatársai a Debrecen Drive után a Campus Fesztiválon és a Virágkarneválon is izgalmas programokkal várják majd a szórakozni vágyókat.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában