Szín5ös

2023.07.22. 20:22

Még nem késő: továbbra is várjuk a színötös diákok fotóit

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

A Hajdú-bihari Napló és a Haon.hu idén is meghirdette a Szín5ös kampányt, hogy bemutassa azokat a vármegyénkbeli általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették a nemrég véget ért tanév elvárásait, bizonyítványukban csupa ötös osztályzat sorakozik és eredményüket vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra.

Ezt megtenni továbbra is kizárólag a http://www.haon.hu/szinotos oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép a példás diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Az idei Színötös kampányra augusztus 6-ig lehet jelentkezni.

A színötös tanulók portréit a Haon.hu-n, valamint a Naplóban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő gyermekek szüleit: ünnepeljük együtt a vármegye kis büszkeségeinek nagy teljesítményét!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában