Futás

2022.12.27. 15:47

Sokan Martinkán dolgozták le a karácsonyi falatokat

Az ünnepeket lezárva és az újévre készülve tartotta meg a MartinkTrail csapata a Mézeskalács futást Martinkán, a Csikós-erdőnél december 27-én.

Forrás: Dandé Melinda

– Több mint 200 futó érkezett családjával, kutyájával vagy párjával a versenyre a félévestől egészen a 84 évesig. A lehetőséget második alkalommal hirdettünk meg megalakulásunk óta és azt látjuk, ez a versenyszámunk is egyre népszerűbb – mondta el Bujdosó Tibor főszervező.

A megmérettetésen ismételten több futamra, más-más távon lehetett nevezni, úgymint törpi, gyermek, családi váltó, kedvcsináló, kis és nagy kör.  

A MartinkTrail csapata színesítette a futást egy wellness hétvége kisorsolásával azok között a versenyzők között, akik az idei valamennyi kihíváson – összesen négyen – részt vettek és teljesítették a kedvcsinálót, a kis és nagy kört vagy a félmaratont.

A szervezők mindenkit meleg teával, finom zsíros kenyérrel vártak, valamint minden nevező mézeskalácsot kapott ajándékba.

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában