Emlékezetes nap

2021.11.09. 14:16

Megható lánykérés Debrecenben

Szolgálatban, tűzoltóautóval kérte meg szerelme kezét a cívisvárosi őrmester.

Forrás: Gulyás Csaba-archív

Gulyás Csaba őrmester három éve alkot egy párt Puskás Anita bölcsődei gondozónővel. A fiatalok már egy éve közös háztartásban élnek az Ibolya utcán, ahova a minap letört faághoz riasztották a tűzoltókat – legalábbis Anita így értesült csütörtökön este hat órakor. Mint megtudtuk, Gulyás Csaba már „régóta” tervezte, hogy megkéri szerelme kezét, ám úgy akarta, hogy a nagy nap mindkettőjük számára emlékezetesen legyen. Éppen ezért megkérte kollégáit, legyenek segítségére, akik természetesen támogatták az újdonsült vőlegényt.

Gulyás Csaba és Puskás Anita | Fotó: Gulyás Csaba-archív

– A kedvesem szerette volna, ha szabadnapot veszek ki az évfordulónkon, de azt füllentettem neki, nem megoldható, ezért kissé szomorú is volt – mondta a Naplónak, majd összegezte, mi is történt a lánykérés estéjén. – Hat óra előtt nem sokkal felhívtam Anitát, hamarosan a lakóhelyünk környékére érkeznek a kollégáim, legyen olyan kedves és főzzön nekik friss kávét. A párom eleget tett a kérésemnek, sietve kabátot vett, kávéval a kezében meg is érkezett, ekkor én kiléptem a bajtársak mögül, majd rózsacsokorral és gyűrűvel a kezemben feltettem neki a kérdést: Hozzám jössz feleségül? – emlékezett vissza a debreceni őrmester. A kedvese elérzékenyült, hullottak a könnyei, majd a válasz is megérkezett: Igen, hozzád megyek feleségül!

NE

https://haon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/varatlan-tuzolto-lanykeres-a-debreceni-lakotelepen-5807765/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában