utcazene, kicsit másképp

2020.07.07. 11:49

Újra kigördült a böszörményi bulikamion, több ezren gyűltek köré

Gergely Imre megálmodta, véghezvitte, s azóta meg sem áll!

NE

Fotó: Gergely Imre-archív

Gergely Imre (MrGeryman RetroDJ), ígéreteinek eleget téve, ismét bulizni hívta, immár harmadjára a hajdúböszörményi lakosokat.

A közkedveltté vált zene­lovas először a karantén alatt csalt mosolyt a helyiek arcára, amikor meglepte a kisvárosiakat egy rögtönzött bulival, amit ráadásul házhoz vitt a szórakozni vágyóknak. Az első megmozdulás olyannyira felkeltette a helyiek érdeklődését, hogy egyfolytában üzenetekkel „bombázták” az ötletgazdát, és várták, hogy másodjára is beindítsák a kamiont. Gergely Imre nem tudott nemet mondani a felkérésnek, a második kamionos buli is hatalmas sikert aratott, több százan gyűltek össze, hogy kicsit feltöltődjenek és egy óriási parti részesei lehessenek.

Dübörgő kamion

A lemezlovas nem is gondolkodott harmadik megmozdulásban, hiszen úgy vélte, ez a két kamionos buli megmutatta, hogy az emberek mennyire összetartóak, és hányan tesznek lépéseket egy jó ügy érdekében. Ennek ellenére nem csak, hogy beindult harmadjára is a zenélő kamion, „eszméletlen sok” embert megmozgatott, több ezer résztvevő követte a dübörgő, lézerfényekkel díszített járművet, és énekelték együtt a legnagyobb slágereket.

Fotó: Gergely Imre-archív

Konfettiágyúk bevetése

– Megfogadtam, soha többet nem mondom, hogy soha. Nem gondoltam volna, hogy a helyieknek ennyire fog tetszeni az ötletem, de bevallom, nagyon örülök. Nem véletlen szerveztük meg ismételten a bulit, hiszen az elmúlt hónapokban a városban egy olyan összefogás vette kezdetét, amilyenre senki sem számított. Olyan felvonulást akartunk szervezni, ami megkoronázza az elmúlt időszakot, és sikerült. Úgy történt minden, ahogyan megterveztük, az elmúlt szombaton 18 órakor hagytunk egy a kiinduló helyet, és jártuk körbe a várost, több órán át meneteltünk, míg körülbelül 23 órára a kiindulási ponthoz értünk.

„Az elképzeléseink csak az állomásokban változtak, úgy terveztük, hogy a hajdúböszörményi sportcsarnoknál fogunk a végén letáborozni és folytatni a bulit, azonban a végén annyi ember gyűlt össze, hogy inkább mozgásban maradtunk: autók, gyalogosok, kerékpárosok kísérték utunkat”

– elevenítette fel a Naplónak.

– Hatalmas buli volt, együtt énekeltük a Magyarország című dalt, mindeközben 10 konfettiágyút vetettünk be, és kiosztottuk az 1000 ajándékot a gyerekek között – mondta. Következő kérdésünk így szólt: lesz újabb kamionos buli? – Már nem merek semmit mondani, mindent a maga idejében – válaszolta mosolyogva.

NE

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában