Család és karrier

2020.03.07. 09:25

Kiderül, hová vezethet a versengés a családban

Folytatódik a „Család és karrier” című előadás-sorozat a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen.

Fotó: illuszttráció, Shutterstock

A romboló vetélkedés, ami győzteseket és veszteseket termel, nem segíti a családi harmóniát, együttműködést. A kiegyensúlyozott vetélkedés, amikor nem a másik legyőzése a cél, hanem a fejlődés mint követendő példa elérése, együttműködéshez vezethet. Erről hallhatnak az érdeklődők a „Család és karrier” előadás-sorozat következő előadásán, melyet dr. Balogh Klára család-pszichoterapeuta tart Motiváló vagy romboló versengés a családban címmel március 10-én, kedden 16.30-tól a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (Kálvin tér 16.) Kölcsey Ferenc termében. Az előadó arra is kitér: ahhoz, hogy a család is megmaradjon, és a pár, a férj és feleség is képességeinek megfelelő karriert építhessen, átgondolt döntésekre van szükség – derül ki a rendezvény ismertetőjéből.

A sorozatot – melynek alkalmai ingyenesek és nyilvánosak – a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Debreceni Egyetem közösen szervezi idén tavasszal.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában