Helyi bulvár, celeb

2024.03.12. 20:24

Megyeri Csilla: nem az számít, hány Gucci táskád van

Az influenszer elárulta, számára a gyerek a legnagyobb érték.

Haon.hu

Rangos elismerést kapott a debreceni influenszer

Forrás: MW-archív

Megyeri Csilla nemrég egy emberi értékekhez kapcsolódó képet osztott meg a követőivel, miszerint a társadalom szemében a pénz és a csillogás az érték, pedig ami igazán fontos, azt nem lehet megvenni – vette észre a BorsOnline, amelynek aztán nyilatkozott is a témában a debreceni kötődésű influenszer.

Szerintem nem azt fogod magad után hagyni az emberekben, hogy hány Gucci táskád van, vagy milyen menő autód. Nyilván fontosak ezek is, de az sokkal inkább megmarad utánad, ha valaki jól érezte magát veled, vagy számíthatott rád, amikor szüksége volt rád. Ami számomra tényleges érték az a barátaim, a családom, az élet maga

–mondta, hozzátéve, fontos az egészség is, és jó, ha az embernek sok pénze van, de akad, amit még a pénz sem tud meggyógyítani. – A szabadság, legyen az akár pénzügyi, vagy szabadság attól, hogy mindenkinek meg akarj felelni, aztán a jó egészség, az élet tele lehetőségekkel, a szellemi béke…. na ez az igazi gazdagság – fűzte hozzá Megyeri Csilla. Ezután hangsúlyozta, nincsen olyan egészségügyi problémája, ami miatt ne tudna gyereket szülni, egyszerűen még várják a tökéletes időt párjával, Zsoltival.

Az érték, ami még hiányzik az életemből és nagyon vágyok rá, az a gyerek. Igazából több mint érték, mondhatni, hogy az élet értelme

– jegyezte meg az influenszer, majd arra is kitért, hogy a gyerekek által is elérhető közösségi oldalak szerinte mennyire toríztják az emberi értékeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában