Helyi bulvár, celeb

2024.01.16. 08:13

Hoppá! Egy lemezre került Kowa és Beyoncé!

A Kowalsky meg a Vega frontembere Facebook-oldalán osztott meg közös fotót…

Haon.hu

Forrás: Facebook / Kowalsky meg a Vega

Mielőtt bárki eljátszana a gondolattal, nem kezdett közös projektbe a két előadó (pedig a Crazy In Love-ot azért meghallgattuk volna Jay-Z helyett egy Kowa-betéttel), Balázs Gyula mindössze a tavaly megnyílt budapesti Madame Tussauds panoptikumban fotózkodott a világsztár életnagyságú bábujával.

Egy lemezen Beyoncé- val…

– írta a fotó mellé a hajdúsági kötődésű énekes, és ha közelebbről megnézzük, nem is állított valótlant, pont odafért ugyanis a Beyoncé alatt található hatalmas Homecoming: The Live Album korongra.

Ahogy korábban megírtuk, a panoptikum 51 élethű magyar és külföldi viaszfigurával nyitott meg. Megtalálható benne többek között Hosszú Katinka, Kossuth Lajos, Mátyás király, Puskás Ferenc, valamint Ferenc pápa, a néhai II. Erzsébet királynő, George Clooney vagy Leonardo DiCaprio. Emellett kizárólag Budapesten találkozhat a nagyközönség Bud Spencer, Chuck Norris és Peter Falk élethű szobraival.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában