Hírességek szilvesztere

2024.01.01. 12:16

Dzsudzsák Balázs extra elegáns helyről, Kowáék egy tornateremből kívántak boldog új évet – videókkal

Így köszöntötték 2024-et a hajdú-bihari kötődésű hírességek.

Haon.hu

Belevágtak 2024-be a hajdú-bihari hírességek

Forrás: Instagram / Dzsudzsák Balázs, Facebook / Kowalsky meg a Vega, Instagram / Sári Évi

Volt, aki Indonéziából, volt, aki Franciaországból köszöntötte 2024-et a hajdú-bihari kötődésű hírességek közül, míg mások rövid videóval mesélték el a közösségi oldalaikon, milyen volt számukra az előző év. Ezekből a köszöntős posztokból szedtünk össze most néhányat.

Megyeri Csilla Instagramján rövidke videó kíséretében több dolog és esemény miatt is köszönetet mondott 2023-nak, amelyet már a poszt elején „hatalmas tanítónak” nevezett.

Köszönöm a harcot.. önmagammal és másokkal. Köszönöm a könnycseppeket, és azt is, h volt, amikor azt éreztem…picit meghalt a lelkem… Köszönöm a felhőtlen pillanatokat, az őszinte kacajokat. Az új kihívásokat, a kemény munkát és az új embereket az èletembe, és azoknak is köszönet, akiktől elbúcsúztam. A legnagyobb hála pedig értetek: az igaz barátaimért és a családomért! Érkezik újabb 365 lap… - írjuk tele úgy, hogy ne legyen majd unalmas egyetlen lapja sem. Én ezt kívánom tiszta szívből Mindenkinek

– írta az influenszer.

A jelenleg huzamosabb ideig Indonéziában tartózkodó Bódi Sylvi stílszerűen vízparti, mosolygós fotóval jelentkezett be, amelyen egy hosszú, rózsaszín ruhát visel. „Nagyon Boldog Új Évet kívánok Nektek! Egészségben, szeretetben, szerelemben, békében, boldogságban, bőségben, vidámságban gazdagat” – osztotta meg jókívánságait a debreceni születésű egykori playmate.

Sári Évi hangulatos ünnepi dekoráció mellől üzent instás követőinek; a színész-énekesnő csillogó fekete ruhában, lufikból kirakott 2024-es szám előtt állva vetette bele magát az új év rejtelmeibe.

Az Instagramjára feltöltött posztok alapján Franciaországban ünnepelte a szilvesztert Dzsudzsák Balázs, aki egy Les Airelles-i szállodából jelentkezett be az éjszaka, sőt sztorijában egy videót is megosztott az ottani elképesztő tűzijátékról. A DVSC csapatkapitánya angol nyelven kívánt minden jót a táborának.

dzsudzsák balázs tűzijáték
Forrás: Instagram / Dzsudzsák Balázs

Dobó Ági videós összeállításában egy kis játékra hívta az oldalának kedvelőit, azt kérdezte ugyanis tőlük, hányat ismernek fel abból a 10 országból, ahol tavaly jártak. „2023! ...színes voltál, az biztos!” – kommentálta a felvételeket az egykori szépségkirálynő.

Dupla évzárót tartott a Tankcsapda a debreceni Lovardában, ennek a létjogosultságát pedig jól mutatta, hogy a pénteki és a szombati bulira is elővételben elfogyott minden jegy. A zenekar újévi Facebook-posztjában azt emelte ki, hogy 2024-ben már 35 évesek lesznek.

A Kowalsky meg a Vega csapata közös pezsgőzéssel ünnepelt vasárnap este, a nagy koccintásról posztoltak is egy képet a Facebookjukra. „Nagyon Boldog, Békés, Sikeres, és Barátságban, Szeretetben gazdag Új Esztendőt kívánunk!!!!” – írta a zenekar, amely egy felsőzsolcai koncerttel zárta 2023-at, valószínűleg a fotót is a helyi tornateremben lőtték.

  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában