Karácsony

2023.12.27. 15:35

Így ünnepelték a karácsonyt a hajdú-bihari hírességek – fotókkal, videóval

Volt, aki a rokonokkal töltötte az ünnepeket, és olyan is, aki jóval messzebb járt az otthonától.

Haon.hu

Megyeri Csilla és párja

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-oldala

A világ minden táján ünnepi hangulat lett úrrá az embereken az elmúlt néhány napban a karácsony miatt. A hajdú-bihari kötődésű hírességek életében sem történt ez másként.

A debreceni születésű Gábor Betti szűk családjával kívánt követőinek kellemes ünnepeket az Instagram-oldalán, míg Cserpes Laura és Senánszky Petra is otthon, a rokonok körében töltötte a karácsonyt.

Megyeri Csilla a párjával összeöltözve, pizsamában köszöntötte ismerőseit, a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás pedig egy nagy bögre mályvacukros forró csokival kívánt „jó kis karit”.

Nagy Bogi párjával jelentkezett be Instagram-oldalán, és még mielőtt letámadták volna a kérdésekkel, hozzátette, nem terhes, csak jól bevacsorázott!

Ám volt, aki az otthontól jóval messzebb ünnepelt: Dobó Ági a családjával egészen Costa Ricáig utazott, ahol számukra szokatlan módon melegben töltötték a karácsonyt. A helyi hagyományok mellett a hazai sem maradhatott le, hiszen az ünneplést a hagyományos húslevessel koronázták meg.

Planéta Szimonetta pedig nem úszta meg karácsonykor a kimaradt születésnapi köszöntést, a kézilabdázó harmincadik születésnapját ünnepelte családjával.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában