:o

2023.12.09. 15:55

Csodájára járnak a kommentelők Kowa bámulatos hószobrának

Nem győzik dicsérni a zenészt.

Haon.hu

Az utóbbi idők nagy havazásai bizonyára kicsiket és nagyokat is megihlettek. Országszerte készülhettek a pofásabbnál pofásabb hóemberek, de a fehér csapadék formára tapasztásában persze ennél is jóval tovább lehetett menni, csak a képzelet szab határt annak, mit lehet ilyenkor a hóból kihozni.

Így volt ezzel Balázs Gyula „Kowa”, a hajdúsági kötődésű Kowalsky meg a Vega frontembere is, aki mutatós Buddhát készített, a végeredményt pedig meg is mutatta a zenekar Facebookján. A ránézésre hatalmasra sikerült hószobor több ezer reakciót kapott a követőktől, de kommentekben is dicsérték a mávet.

  • „Egy művész veszett el benned....ez nagyon jó lett...”
  • „Az alkotói tehetség a zenén kívül is megmutatta mit tud!”

– írták többek között Kowának, aki egy Buddha-idézettel tette teljessé a bejegyzést:

Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában