Helyi bulvár, celeb

2023.12.05. 18:05

„Volt minden a barátságunkban, pokol és menny egyaránt” – őszintén írt Jimmyhez fűződő barátságáról Kowa

A hajdúsági kötődésű csapat frontembere azt írta, előfordult, hogy csak Jimmy tartotta benne a lelket.

Haon.hu

Jimmy és Kowa a színpadon

Forrás: MW-archív

Érzelmes Facebook-posztban emlékezett meg egy csaknem negyedszázada tartó barátságáról Balázs Gyula, a Kowalsky meg a Vega frontembere. Kowa a zenekar Facebook-oldalán felidézte, minden bizonnyal a csapat másik tagja, Szórád Csaba „Jimmy” ismerheti őt a legjobban, mert jövőre lesz 25 éve, hogy találkoztak, és senki nincs mellette hosszabb ideje, mint ő.

„Volt minden a barátságunkban, »pokol« és »menny« egyaránt, de amikor minden veszni látszott, akkor is kitartott, és volt, hogy csak ő tartotta bennem a »lelket«” – írta, majd Max Planck Nobel-díjas fizikust idézve hozzátette: amikor elkezdesz másként tekinteni a dolgokra, a megfigyelt dolgok megváltoznak.

A tudósok rájöttek, ha egy tanár egyszerűen annyit mond a diáknak, hogy okos, annak a diáknak az IQ-ja megnő és megfelel a tanár elvárásának. Ha a legjobbat várjuk az emberektől, a legjobbat hozzuk ki belőlük. De ez fordítva is igaz. Ha a legrosszabbat látjuk valakiben, azzal a legrosszabbat hozzuk ki belőle

– osztotta meg. „Ezzel az idézettel csak azt szerettem volna mondani, hogy egy pozitívan megerősítő barát, társ valóságos kincs, egy olyan világban, ahol rengeteg félreértelmező, gyűlölködő, gáncsoskodó, cinikus stb, stb, energia hatja át a mentális teret…” – írta ezután Kowa, aki aztán üzent is követőinek:

Ne arra fókuszálj ,hogy keresed az ilyen társat a világban! Válj ilyen társsá Te magad azok számára, akik a környezetedben vannak… és valóságos »csodákat« fogsz látni….

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában