Megtisztulás

2023.11.22. 20:21

Soma Mamagésa őszintén vallott: már három hónapja nem ivott alkoholt

A debreceni születésű híresség az Instagramon posztolta ki a napokban, hogy immáron három hónapja nem nyúlt ahhoz a bizonyos alkoholos pohárhoz, két és fél hónapja pedig már a cigarettát is letette.

Haon.hu

Soma Mamagésa

Forrás: MW-archív

Nagyon úgy tűnik, hogy a Megasztár egykori zsűritagja, a debreceni születésű Spitzer Gyöngyi, vagy ahogyan mindenki ismeri, Soma Mamagésa végleg a teljes megtisztulás útjára lépett, legalábbis a napokban közzétett Instagram-posztja erről árulkodik.

Soma teljesen kiegyensúlyozottnak érzi magát a káros szenvedélyek nélkülözése miatt, amelynek oka, hogy egy számára fontos eseményre készül.

Épp ma 3 hónapja, hogy utoljára ittam alkoholt, és épp ma 2 és fél hónapja, hogy se cigi, se kávé. Egyre tisztábbnak érzem magam

– kezdte Instagram-bejegyzését Soma, aki mostanság nőknek szóló spirituális előadásokat tart.

Mint ahogy a közösségi oldalon fogalmazott:

Eldöntöttem, hogy alkoholt legközelebb 2024.02.24-én, a 808 Nő teremtő ereje rendezvényem után fogok inni - de most úgy gondolom, hogy még akkor se. De addig egészen biztos, hogy nem

– zárta gondolatait Soma Mamagésa.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában