Döntő

2023.11.03. 09:51

A Nagy Ő: megvan a döntő időpontja – mit érez a debreceni Enikő, hogy Zoltán nem őt választotta?

Kádár Enikőt meglepte Jákob Zoltán döntése, de tiszteletben tartja, és azt kívánja, találja meg a boldogságot.

Nagy Emese

Nati (balról), Jákob Zoltán és Betti

Forrás: Tv2

A hét utolsó napjának estéjén, november 5-én derül ki, Bettit, vagy Natit választja szíve hölgyének az ország 39. leggazdagabb embere – közölte a csatorna pénteken a Haonnal. A TV2 rendkívüli műsorváltozással a Sztárban Sztár leszek! előtt vetíti a Nagy Ő legfontosabb döntését. Akkor derül ki tehát, lesz-e nyertese a műsornak és ha igen, a babaarcú, szőke ciklont, Natit, vagy a dögös édesanyát, Bettit választja párjául Jákob Zoltán.

A végső döntés

Mint írják, a Nagy Ő és a szerelmet kereső 19 hölgy hetek óta a képernyők elé szegezi a nézőket, a műsor minden kiemelt célcsoportban nyeri a nézettségi versenyt a műsorsávjában. Látva a reality kiemelkedő népszerűségét a TV2 úgy döntött, a nézői igényeket még inkább kiszolgálva korábbi időpontban sugározza a műsor legizgalmasabb részét, a végső döntést. Így tehát a nagy finálét, azaz, hogy megtalálja-e a szerelmet a kastélyban Jákob Zoltán és ha igen, Natival, vagy Bettivel képzeli el a jövőjét, a megszokotthoz képest korábbi kezdéssel, vasárnap, a Tények után, 18:55-től tűzi műsorára.

Kádár Enikő elmondta a véleményét

Kiesése után megkerestük telefonon a debreceni versenyzőt, Kádár Enikőt, aki portálunknak úgy fogalmazott, meglepte Jákob Zoltán döntése, nem számított arra, hogy a Nagy Ő hazaküldi őt a döntő előtt, de elfogadta a döntését.

Biztosan jól átgondolta, melyik két lány áll a legközelebb a szívéhez, minden bizonnyal megalapozott döntést hozott

– hangsúlyozta.

Debrecen, a nagy ő, jákob zoltán
Kádár Enikő 
Forrás: TV2

Kíváncsiak voltunk arra, Enikő szerint miért nem őt választotta a milliárdos férfi: talán nem volt elég idejük egymásra? – tettük fel a kérdést. 

Nyilvánvalóan sokat jelent, ha két ember több időt tud egymás társaságában tölteni, viszont nem gondolom, hogy amiatt küldött volna el a finálé előtt, mert nem volt elég időnk. Amikor Nati ment el a római útra, akkor Zoli azt mondta nekem, sokat nőttem a szemében

– fogalmazott Enikő, aki úgy véli, tekintettel volt a társaira, próbálta betartani a „szabályokat”, önmaga tudott maradni végig. Továbbá érdeklődésünkre elmondta, nincs párja, folytatja azt az életét, amit a műsor előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában