A Nagy Ő

2023.10.27. 11:41

Nem várt jelenet „A Nagy Ő”-ben! – a debreceni Enikő elárulta, miért ült bele bikiniben Jákob Zoltán ölébe

„Virág egy egyéniség” – osztotta meg véleményét Enikő, aki elmondta, milyen férfinak ismerte meg a Nagy Ő-t.

Nagy Emese

Kádár Enikő

Forrás: TV2

Néhány hete a TV2-n elstartolt A Nagy Ő harmadik évada, amiről nem túlzás azt mondani, hogy felkeltette a nézők érdeklődését. Október 9-e óta nap mint nap találkozhatunk olyan cikkekkel a közösségi médiában, amik arról szólnak: melyik lány tetszhet a leginkább Jákob Zoltánnak, vajon önmagukat adják-e a versenyzők, és persze az is szóba kerül, hogy vajon ki lesz a befutó.

Sármos és intelligens

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy debreceni származású nőnek is drukkolhatunk, hogy végül ő nyerje el Jákob Zoltán szerelmét. Kádár Enikő a műsor kezdete előtt megosztotta portálunkkal, vonzó férfinak tartja Zoltánt, aki szerinte nemcsak ápolt és jól szituált, de egy igazi karizmatikus férfi is. Igaz, még javában tart a műsor, de Kádár Enikő a Haon kérésére megosztotta, miután találkozott a Nagy Ő-vel, ugyanaz maradt-e a véleménye róla, vagy esetleg változott a Zoltánról alkotott képe.

Ugyanúgy látom őt, ahogyan az elején, egy sármos úriember, aki a puszta fellépésével, jelenlétével elvarázsolja a nőket. Nem tudok róla rosszat mondani, nagyon intelligens és iszonyatosan finom illata van

– fogalmazott. Hozzátette, nagyon színes a felhozatal, nem igazán lehetett tudni, Zoltán éppen kit érez a legközelebb magához, így nyilván rivalizáltak egymással a lányok.

– A stressz nagyon sok mindent kivált az emberekből, ezt mi is átéreztük odabent. Nyilvánvalóan a nézők az alapján formálnak véleményt rólunk, amit látnak adásról-adásra, ám őszintén mondom, nem egyszerű egy nőnek úgy meghódítania egy férfit, hogy másik 16 lány is a kiszemeltünk szívére pályázik – hangsúlyozta.

Debrecen, A Nagy ő, Jákob Zoltán
Kádár Enikő és Jákob Zoltán 
Forrás: TV2

Hamarosan kiderül, ki lesz a befutó

A cívisvárosi versenyzőt arról is kérdeztük, milyennek látja a lányokat, kinek a stílusa állt tőle a legtávolabb, azonban nevesíteni nem igazán akart senkit, de felhozódott egy-egy játékos, akikről néhány mondatot megosztott velünk. 

Virág egy egyéniség, az angol humort képviseli, ami bizonyára sokak számára izgalmas lehet

– emelte ki, majd kíváncsiak voltunk, Enikő szerint Nati kész-e arra, hogy párja legyen a Nagy Ő-nek. – Nem igazán tudok erről véleményt alkotni, hiszen a mai világban sok minden elfogadott, manapság nem botránkoznak meg azon az emberek, ha a férfi jóval idősebb, mint a nő. Zoltán is megosztotta velünk, voltak fiatalabb barátnői, nem az a legfontosabb számára, hogy egy nő vele egykorú legyen, sokkal jobban számítanak az érzelmek. Mindenki maga dönti el, kit lát szívesen maga mellett, Zoli döntését is hamarosan megtudhatják a nézők – tette hozzá mosollyal az arcán.

Egy nagyon izgalmas élethelyzetbe csöppentem a műsor által, ettől függetlenül azt vallom, végig hű maradtam önmagamhoz

– húzta alá Enikő, akinek felidéztük azt az adást, amikor bikiniben beleült a milliárdos ölébe. Kíváncsiak voltunk, hogyan látta magát kívülről, megbánta-e az akkori megmozdulását, és válaszában úgy fogalmazott: őszinte volt mindent tette. 

Az üzletasszony énemet kívántam képviselni a versenyben, ám egy ilyen élethelyzetben akaratlanul is megmutatkozik az igazi női énünk. Szenvedélyesnek tartom magam, ám ettől függetlenül az érzékeny, mélyebb oldalam is megmutatkozott, hiszen mégiscsak egy olyan játékban voltam/vagyok látható, ahol egy férfi szerelme a tét – tette hozzá.

Kiemelte, egy izgalmas utazásnak lehetett a részese, amire ma, és a jövőben is jóleső érzéssel fog majd visszagondolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában