Helyi bulvár, celeb

2023.09.19. 10:06

Szuper hírt osztott meg a debreceni szépség, özönlenek a gratulációk

Eljegyezték Szabó Orsit, aki csak úgy sugárzik a most megosztott gyűrűs fotóján.

Haon.hu

Szabó Orsi nemrég a Miss World Hungary szépségverseny első udvarhölgye lett

Forrás: Napló-archív

Óriási hírt osztott meg a hétvégén közösségi oldalán a debreceni Szabó Orsi:

a Miss World Hungary Magyarország Szépe verseny első udvarhölgye, a Tündérszépek 2021-es kiadásának győztese ugyanis bejelentette, eljegyezték.

Orsi idilli hátteret választott arra, hogy követőinek és a nagyközönségnek is megmutassa a gyűrűjét, hiszen a Balaton partján, a tihanyi apátság mellett  állva fényképezkedett a csodás ékszerrel. „Na csak lett egy olyan elvetemült, aki bevállalt!” – írta viccesen a fotók mellé a szépség, akit nemrég a Campus Fesztivál hivatalos videóinak egyik házigazdájaként is láthattunk.

A szuper hírre természetesen özönlenek a lájkok, Orsi posztja a Facebookon csaknem ötszáz, az Instán már több mint ezer reakciónál jár, ismerősei egymás után gratulálnak neki.

A lány egyébként a Miss Worldön elért sikere egyébként után azt mondta, szépségversenyen már nem kíván részt venni, a Miss World Hungary közelében viszont szívesen maradna, besegítve a szervezésben, a táborbeli felkészülésben. A marketinges végzettségével örömmel helyezkedne el a szépségiparban, de a televíziós műsorvezetés is megtetszett neki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában