Helyi bulvár

2023.07.14. 09:00

Érzelmi hullámvasút volt Gubik Petra kapcsolata? – megszólalt egy közös ismerős

A Sztárban sztárt megnyerő színésznő nagyon szerelmes volt a férfiba, Ahmed mégis többször megcsalta.

Haon.hu

Gubik Petra

Forrás: MW-archív

Portálunk is megírta már, hogy a debreceni kötődésű színésznő másfél évig tartó kapcsolat után szembesült azzal, hogy a párja, Ahmed többször is hűtlen volt hozzá. Gubik Petrának a férfi szeretője tálalt ki.

Szimpatikusnak talált, és megszólalt a lelkiismerete, azt mondta, nem csinálja ezt tovább, megkeresett, felvállalva, hogy partner volt a párom hűtlenségében. Mondjuk azt, az őrangyalaim vigyáztak rám. Szinte sokkoltak a szavai, mégis hálát érzek iránta. Mázlim volt. Ha ő nem szól, talán ma se tudok az egészről

– nyilatkozta korábban.

Az egykori szerelmesek egy közös ismerőse a Borsnak elárulta, Petra és Ahmed párkapcsolata valódi érzelmi hullámvasútra hasonlított, sőt, az is kiderült, hogy egyszer már megpróbálták együtt, ám akkor hamar véget ért a románc.

Ők ketten az Orient Expressz musical kapcsán találkoztak először, ami egy gödöllői koprodukció volt a békéscsabai színházzal. Gubik Petra akkoriban párkapcsolatban élt Nagy Sándorral, de Ahmeddel egymásba szerettek. A színésznő szakítása után össze is jöttek, ám akkor nem tartott sokáig a kapcsolatuk. Körülbelül egy éve jöttek újra össze, ám az átmeneti időszakban Ahmednek több rövidebb afférja is volt. Petra nagyon szerelmes volt belé, sajnálom a történteket

– mesélte a bennfentes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában