Vetélkedő

2023.04.03. 10:33

„Ufókockával” játszott a debreceni táncos

Dremák Arthurt elhagyta a szerencséje a játék során.

Dremák Arthur népviseletben állt a kamerák elé

Forrás: TV2

Őrületes izgalmakkal; bukásokkal és hihetetlen nyereményekkel jelentkezett a TV2-n futó Zsákbamacska minapi adása, Majka és Pápai Joci műsorvezetésével. Ahogy arról már írtunk, korábban két vármegyei kötődésű játékos is ki szerette volna fosztani Majkáékat, többé-kevésbé sikerült is nekik, mind a ketten tárgynyereménnyel hagyták el a stúdiót.

Egy debreceni fiatal is el akarta vinni a vetélkedő legnagyobb nyereményét, a több millió forint értékű autót. 

Majkáék nem is váratták sokáig a 25 éves Dremák Arthurt, aki a Debreceni Hajdú Táncegyüttesben 19 éve koptatja a parkettet, a műsor legelső versenyzőjeként tették próbára. A jelmez egy kötelező eleme a Zsákbamacskának, és Arthur nem hazudtolta meg önmagát: saját öltözéket vitt, egy feketelaki néptáncos ruhát. Sőt, a játék előtt tánctudását is megmutatta, amitől Majkáéknak elállt a szavuk.

Arthurnak egy hozzá illő, Szín-pad nevű játékban kellett bizonyítania. Portálunk telefonon érte utol a fiatalembert, aki mesélt a rövid, de izgalmas műsorbéli történetéről. 

Nagyon tetszett a forgatás, maga a miliő, és fel sem tűnt, hogy elrepült a műsor felvétele. Jókat nevettünk, és sikerült mindenkivel hamar megtalálnom az összhangot. Volt szerencsém tévében már szerepelni, így nagyjából tisztában volta, mivel jár ez, de azért más egy néptáncos csapattal együtt, és más egyedül a kamerák kereszttüzében lenni. De nagyon élveztem 

– idézte fel Arthur.

Megtetszett neki

Az adásban sajnos a mázlista „énje” elkerülte a fiatalt, azonban elmondta, Majka és Joci nagyon kedvesek, szimpatikusak, és segítőkészek voltak vele, akarták, hogy nyerjen, ő viszont kockáztatott. 

Én voltam, aki nem fogadta el a tárgynyereményt, így a következő „ufókockás” dobásomnál mindent elvesztettem, de ambícióim voltak, és jó lett volna valamit hazahozni. Legközelebb hátha nagyobb szerencsém lesz

 – nevetett Arthur. Hozzátette: kicsit csalódott volt, de jókat mulatott a többi játékoson, és drukkolt nekik.

Dremák Arthur Debrecen hajdú Zsákbamacska haon
Dremák Arthur
Forrás: TV2

Az adást követően számos üzenetet kapott, sokan írták neki, milyen szuper, hogy benne volt a tévében. Viszont a vicces része a történetnek ott indult, hogy Arthur nem tudta, melyik nap lesz adásban, így aznap este őt is meglepetésként érte, mint ahogy a családját, akiket nem avatott be, ő ma szerepel a Zsákbamacskában. A fiatal ugyan nyereménnyel nem távozott, de a Haonnak elárulta, megkedvelte ezt a műfajt, így aztán sose lehet tudni, mikor tűnik fel egy másik műsorban.

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában