A Nagy Ő

2022.11.23. 17:13

A debreceni versenyző szerint Árpa Attila vad nőre vágyik

Szilasi Ági kiesett, ám női megérzései megsúgták, hogy ki lehet a befutó. Megosztotta velünk.

Forrás: TV2-archív

Ahogyan azt korábban megírtuk, Szilasi Ági Debrecenből érkezett a Bachelor – A Nagy Ő című műsorba Árpa Attila szerelméért, és bár a színész nem adott számára esélyt, Ági egyáltalán nem bánja, hogy a képernyőn keresztül követheti figyelemmel az adásokat. – Sok mindenkiről változott a véleményem, hiába az első, személyes benyomás, nem mindenki azt hozta a műsorban, amit vártam volna tőle – fogalmazott a Haonnak. Mint elmondta, abban a pillanatban, amikor meglátta Timit és Mimit, egyből azt érezte, a két lány biztosan tetszeni fog Árpa Attilának, és úgy gondolja, ez így is van. Ennek ellenére akadtak olyan lányok, akikről azt gondolja, esélyük sincs – nem szeretne neveket mondani –, viszont legutóbb is kaptak rózsát Attilától.

Szilasi Ági
Forrás: TV2-archív

– Bogi már az első pillanattól nagyon szimpatikus volt számomra, látszik rajta, hogy talpraesett, viszont nem gondolom, hogy ő Attila szerelméért küzdene. Sokkal inkább vágyik a népszerűségre, de persze tévedhetek – hangsúlyozta. Hozzátette: Bea nagyon szeretné megszerezni magának a színészt, rajta a kezdetektől látta, hogy teljesen odavan érte. Ági úgy fogalmazott, Mimi illene Attilához a legjobban, viszont a lány is okozott számára meglepetést: szende, visszahúzódó nőnek tartotta, ám sokszor éppen ellenkezően viselkedik.

Mint kiemelte, Attila sokszor rosszul dönt, szerinte nem szabadott volna elengednie Zsuzsa kezét, ugyanis úgy véli, a nő érdeklődése igenis őszinte volt, nem megjátszott, semmiféleképpen nem gondolja a középkorú nőt taktikusnak. – Egyáltalán nem bánom, hogy kiestem, mert nem tudtam volna egy férfi kegyeiért küzdeni. Szerintem ennek pont fordítva kellene lenni, a férfiaknak kell harcolniuk a női szívekért – jegyezte meg. 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában