Lezárták a nyomozást

2022.01.12. 08:02

Eltiltották a vezetéstől a színészt, aki Hajdúböszörményben gázolt biciklist

Bezerédi Zoltán emellett pénzbírságot is kapott.

Bezerédi Zoltán | Forrás: MW-archív

Eltiltották a vezetéstől Bezerédi Zoltánt, a színész fél éve, egy hajdúböszörményi zebrán gázolt el egy biciklivel közlekedő 21 éves férfit – írja a BorsOnline.

 

– Felkeresett egy ügyvéd, aki segített elintézni, hogy a színész biztosítója fizessen. A sérüléseimre 300 ezer, a tönkrement biciklim miatt pedig még 40 ezer forintot kaptam. Viszont egy 30 ezres bírságot is kiszabott rám a rendőrség, mivel a kamerafelvételek szerint az ütközéskor nem a biciklisávban haladtam, hanem a közvetlenül mellette húzódó zebrán. Ott pedig a szabály szerint le kellett volna szállnom róla – idézik a cikkben az elgázolt Balogh Alexet, aki postán kapta meg a határozatot arról, hogy a nyomozást lezárták, Bezerédi Zoltánt pedig közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés miatt 100 ezer forintos pénzbírsággal sújtották, valamint 3 hónapra eltiltották a vezetéstől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában