Tündérszépek 2022

2022.01.26. 14:31

A kamera is elolvad a hajdú-bihari lányoktól: bemutatunk három újabb Tündérszépek-jelentkezőt!

Úgy érzed, benned is megvan, ami kell? Nevezz bátran országos szépségversenyünkbe!

Forrás: a beküldők archívuma

Több mint egy hónapja tart már az idei Tündérszépek-kiírás nevezési szakasza. Az országos szépségversenybe olyan 18-29 év közötti megyei lányok jelentkezését várjuk, akik nem jönnek zavarba a kamerák és a kifutó világában, és Hajdú-Bihart képviselve szívesen megmutatnák szépségüket akár az egész világnak.

Médiakarrierről álmodozol, esetleg a divatiparba törnél be? A Tündérszépek a hosszú távú célok eléréséhez is jó ugródeszka lehet, a verseny alatt ugyanis számos remek kapcsolatot építhetsz, melyek segíthetnek majd boldogulni a későbbiekben.

A nevezések a december közepi start óta szépen csordogálnak lapunkhoz. Eddig hat helyi lányt mutattunk be fotóval együtt (itt és itt), most újabb három bájos jelentkezőt ismerhet meg a nagyközönség. Vajon köztük lesz a végső, országos győztes?

 

Jennifer 18 éves, és Debrecenből jelentkezett

Anna 21 éves, szintén Debrecenből próbál szerencsét

A 27 éves Gabriella Balmazújvárosból küldte be nevezését

Ne felejtsd el, hogy

a verseny megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba 30 lány juthat be.

Saját portfólióval is nevezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred.

 

Ne habozz, jelentkezz, az előzsűrizés folyamatos!

 

Mi kell ahhoz, hogy te légy az ország legszebbje?

 

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában