megműtötték a szemét

2021.10.28. 13:54

Nagy Bogi búcsút intett a szemüvegnek és a kontaktlencsének

A fiatal énekesnőnek éveken keresztül rossz volt a látása, most azonban fellélegezhet.

Fotó: Facebook / Nagy Bogi

Egy fővárosi szemészeti központban műtötték meg a balmazújvárosi származású Nagy Bogi szemét kedden, egy nappal később pedig már boldogan mosolygott az orvosi ellenőrzés után. Az énekesnő még a műtét napja előtt posztolt közösségi oldalán arról, hogy 10 éves kora óta van szüksége a szemüvegre, ám ezt sokat nem is tudják, mivel szinte minden nap kontaktlencsét hordott.

A bejegyzésből kiderül, hogy -3.00 dioptriás lencsékre volt szüksége, így szemüveg vagy kontaktlencse nélkül már az ujjait is csak homályosan, ha kinyújtotta a kezét.

„Nem is emlékszem már milyen érzés hunyorgás nélkül tisztán látni”

- olvasható Bogi posztjában. Mint írta, bár a kontaktlencse egyfajta szabadságérzetet adott neki, évekkel ezelőtt eltervezte, hogy egy lézeres szemműtét segítségével búcsút int majd a látásjavító eszközöknek. Az énekesnő a szerda reggeli sztorijában kifejtette, hogy a műtét óta olyan tisztán lát, mint eddig soha.

A napszemüveg azonban egy ideig még jó barátja lesz, hiszen a beavatkozás után a szemnek szüksége van az erős fény elleni védelemre.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában