hallgass bele!

2021.09.30. 13:26

Közös dalt vett fel Vits és Chucky Hewitt, itt van belőle egy rövid részlet

Az október 3-án debütáló #mamacita-hoz klipet is forgattak.

Fotó: YouTube / Nemazalive Production

Markovics „Vits” Kristóf másfél hónapja azt nyilatkozta a Naplónak, hogy próbálja kimaxolni az idei nyarat, mert utána szeretne ismét jobban elmerülni a munkában és a tanulásban. Az állítás munkáról szóló része, úgy néz ki, klappol, ugyanis nemsokára jön a fiatal debreceni rapper legújabb dala, mely a #mamacita címet kapta. A Chucky Hewitt-tal (aki a debreceni zenei életet követő olvasóinknak ebből a kollaborációból is ismerős lehet) együtt rögzített nóta és a hozzá készült videó premierje most vasárnap lesz, Vitsék pedig nemrég meg is osztottak belőle egy bő félperces részletet, melyben egy, a '90-es évek gengszterbáját idéző sztriptízbár mellett egy menő kabrió is felbukkan.

A közös munka Chuckyval nagyon jó hangulatban telt, rendkívül tehetséges, kitartó személyiség, sokkal nagyobb figyelmet érdemelne

– hangsúlyozta a Naplónak nyilatkozva Markovics Kristóf. –– Picit próbáltunk populárisabb műfajban alkotni, Chucky énekel, én pedig rappelek. A verzéket egyedül írtam, de a refrén párosunk szüleménye. A műfaj és a szöveg lehet, hogy érdekes lesz azoknak, akik az old school oldalamat szeretik. Akik ismernek, azok tudják, ez áll hozzám a legközelebb. Reméljük, a hallgatóknak is ugyanúgy fog tetszeni a zene, mint nekünk – fűzte hozzá.

A Nemazalive Production gondozásában elkészült anyag előzetesét lentebb lehet megnézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában