készülnek a szerzemények

2021.09.27. 14:26

Hamarosan új lemezzel rukkol elő a Konyha zenekar

A Konyha zenekar folyamatosan úton van, ám készülnek a legújabb szerzeményei.

A Konyha: Badics Márk (balról), Szepesi Mátyás és Herr Attila

Fotó: Szepesi Mátyás-archív

A Konyha nevű formáció az elmúlt években többször megfordult megyénkben, így történt ez az idei nyáron is, többször jártak Debrecenben, legutóbb Balmazújvároson léptek fel. A háromtagú zenekar 2010-ben alakult, azóta több olyan slágere is ismert, amelyeknek milliós hallgatottságuk van – ide sorolandó a Százszor visszajátszott című dal, amelyet 12 millióan hallgattak meg a közismert videómegosztó portálon.

Szepesi Mátyás énekessel a minap telefonon beszélgettünk, többek között elmondta, az elmúlt néhány hónap nagyon pörgős volt számukra, amit persze egyáltalán nem bánnak. Megosztotta velünk, volt olyan hónap, amikor tíz fellépésük volt, voltaképpen az összes olyan nyári fesztiválon megjelentek, amit meg lehetett tartani. Így természetesen a Campus Fesztiválon is eljátszották a rajongók kedvenc zeneszámait.

A Konyha: Badics Márk (balról), Szepesi Mátyás és Herr Attila | Fotó: Szepesi Mátyás-archív

Nincs megállás!

– Legutóbb a Rocksuli tanévnyitóján léptünk fel a cívisvárosban, ami egy nagyon jó élmény volt számunkra, teljesen mást adott, mint egy nagykoncert. Egy kisebb közönségnek játszani sokkal bensőségesebb, ugyanúgy szeretjük, mint amikor több ezer ember előtt állhatunk a színpadon – mondta az énekes, majd kitért a pandémiás időszakra is. – A karantén alatt sokat dolgoztunk, volt időnk kicsit elmélyülni a feladatokban, ezért fogalmazhatunk úgy, hogy számunkra ebből a szempontból egy kicsit szerencsés ciklus volt. Elkészült az ötödik, „Konyha 5” című albumunk, ami így is picit késett, ám onnantól kezdve nem volt megállás. Az újranyitás után nagyon sok helyre hívták a csapatot, kétszer megtáncoltattuk az erdélyi rajongóinkat is – mondta Szepesi Mátyás, hozzátéve, folyamatosan készülnek az új dalok, és bíznak abban, hogy hamarosan megmutathatják a legújabb szerzeményeiket.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában