Igen a szerelem szigetén

2021.08.18. 12:34

Eljegyezte barátnőjét Sass Dani

A hajdúszoboszlói kötődésű gasztroblogger a gyűrűt is megmutatta a közösségi oldalán.

Fotó: Sass Dani-archív

Sass Dani az Instagram-oldalán tudatta a követőivel, hogy eljegyezte barátnőjét, Orsit, akivel megközelítőleg négy éve alkotnak egy párt.

Sass Dani és menyasszonya, Orsi Cipruson | Fotó: Sass Dani-archív

Cipruson, a szerelem szigetén hangzott el a kérdés, amire a lány azonnal igent mondott. Az újdonsült vőlegény telefonon osztotta meg a Naplóval: menyasszonyával már a megismerkedésük is különleges volt, szilveszter éjjel találkoztak Amszterdamban, azóta pedig megannyi helyen jártak a világban. – Az egymásra találásunk évében nagyon sokat utaztunk, illetve utána is, amikor szabadidőnk és lehetőségünk adódott rá. Tudtam: ha eljön az idő, akkor biztosan valami szép helyen fogom megérni Orsi kezét, s ez így is történt. Ciprust már korábban kinéztem magunknak, igaz, nem minden úgy történt, ahogyan azt megálmodtam, de ez a lánykérések többségére igaz. A Sea Caves nevű helynél szerettem volna feltenni a bűvös kérdést, ami nem jött össze, de ettől függetlenül mindenképpen pozitív a végkifejlet – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában