Újra a színpadon

2021.07.30. 13:34

Egész nyáron járja az országot a Desperado énekesnője

Gábor Bernadett élete hamarosan újabb fordulatokat vesz.

Aki csak teheti, az nyaral, fesztiválozik, élvezi a nyarat – vallja a debreceni Desperado énekesnője, Gábor Bernadett, aki a Napló megkeresésére elmondta, nagyon várta a 2021-es nyári szezont, és százszázalékosan azt kapta, amit remélt az idei évtől. – Mindenki úton van, a kollégáim rengeteget dolgoznak, a bulizni vágyók mindenhol ott vannak, és ez így van jól – fogalmazott. – Nagyon sokat vállaltam, de nem bánom, mert nagyon élvezem, hogy újra színpadon énekelhetek olyan közönség előtt, akiket az sem érdekel, ha szakadó esőben kell velünk együtt dúdolniuk a közkedvelt slágereket – mondta.

Fotó: Papp Szilvia-archív

Mint az korábban már kiderült, Betti nemcsak a Desperadóval, hanem Joshsal is járja az országot, ám az énekesnő elmondása szerint ez nagyon megterhelő számára, éppen ezért az élete a közeljövőben újabb fordulatokat vesz.

Nagyon sokat dolgozom most, ami hamarosan változni fog, de erről majd a későbbiekben számolnék be részletesen

– osztotta meg sejtelmesen. Majd elárulta, éppen a napokban döntöttek úgy a családjával, hogy néhány napra Horvátországba utaznak, ahol szeretnének egy kicsit kikapcsolódni.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában