Isten képe ihlette

2021.06.05. 17:07

A Neonhal 999 lépése

Győzelem után új klippel rukkolt elő Neonhal Magyarország egyetlen Christ N’ Roll zenekara.

Forrás: Neonhal

Nemrég hazai közönségdíjat kapott, most új dalukhoz készített videót a debreceni Neonhal. A Naplónak a napokban Nagy Tomi, a zenekar frontembere számolt be a forgatásról. – A 999 lépés dalszövegét a velünk folyamatosan közösséget kereső Isten képe ihlette – kezdte az énekes-gitáros. – Egyre közelebb és közelebb ér hozzánk, de az utolsó, a döntő lépés vele kapcsolatban rajtunk áll.

A klip zenekari részeit a Debreceni Egyetemi Színház apró színpadán rögzítették, ezúttal is állandó társunkkal, a Browhandfilm alapítójával, Varga Tamással. A forgatás alatti hangulat visszaköszön a kész klipben. Igaz, hogy előre rögzített zenére játszottunk, de sok-sok hónapos próbahelyi és stúdióbeli lét után volt némi koncerthangulata az egésznek. Teljesen bezsongtunk – idézte fel a forgatás izgalmait Nagy Tomi. A 999 lépést az egyik nagy hazai rockportálon mutatták be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában