beszélt a jövőről is

2021.04.05. 20:33

A melankolikus szöveghez nem illett volna a színes világ: ez Vits legújabb videója

Mély gondolatok szakítják át a szürke hátteret az X-Faktorból is ismert előadó friss klipjében.

Fotó: Csöszi’s Productions

A napokban befutott a debreceni Markovics Kristóf, alias Vits legújabb, Lelketlen című dala. A nem kimondottan pozitív kicsengésű nótához a szövegezéssel rezonálva baljós, fekete-fehér klipet forgattak, melyben Vits panelrengetegben és egy kietlen mellékúton is rappel. A fiatal tehetség egyébként az év elején jelentette be, hogy kiszáll a Nemazalive Productionből, ennek megfelelően már a friss videó is a saját YouTube-csatornájára került fel. Mint arra a Facebook-oldalán a rapper is rámutat, ez pályafutása alatt most először történt meg – erről, valamint a jövőbeli terveiről beszélgettünk.

A rapper elmondta a Naplónak, hogy sokáig pihent a Lelketlen című dal szövege a jegyzetfüzetében, de már régóta megfogalmazódott benne: ha egyszer klip készül, akkor biztosan fekete-fehér lesz a kép. A fiatalember hangsúlyozta, a melankolikus szöveg miatt egy színes világ egyáltalán nem illett volna hozzá.

– Reméltem, hogy érdeklődnek majd a zene iránt, és az elmúlt napokban azt látom, hogy a tizenéveseknek nagyon tetszik a klip, többször meghallgatják. Továbbá a számok is pozitívak: ahhoz képest, hogy új csatornára került fel, több ezer megtekintésnél jár – aminek nagyon örülök. Több új klipen is gondolkodom, de mivel új még a csatornám, úgy döntöttem, hogy várok egy kicsit, legyen több feliratkozóm, és majd csak azt követően osztom meg az új szerzeményem a hallgatósággal. Nagyon jó érzés, hogy végre a saját csatornámon jeleníthetem meg a szerzeményeimet, sokkal inkább a magaménak érzem. Amikor kiadóval dolgoztam együtt, ők csinálták a klipet, a zenét, szinte ők álmodták meg az egészet, ez viszont most változott. Sokkal büszkébben tekintek a mostani zenémre, mint bármelyik másikra. A következő dalomat már sokkal színesebbre tervezzük, illetve élettel telibbnek, de nem rohanunk sehova, szépen építkezünk – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában