hiányzik nekik az élet

2021.02.17. 14:28

A Face x Bro csapata újult erővel várja az év második felét

A bandának újabb klipje debütál a napokban.

A Face x Bro tagjai, Bíró Olivér, Bíró Rómeó és Craciun Richárd (balról jobbra) a karanténidőszakban is alkotnak | Fotó: Craciun Richárd-archív

Bizonyára a zenészek és az előadók már alig várják, hogy ismét színpadra léphessenek, és szórakoztathassák a közönséget. De ezt el lehet mondani a rajongókról is, akik már nagyon ki vannak éhezve a bulikra. Craciun Richárd, aki Balmazújvároson végezte középiskolai tanulmányait, ma már egy fiatalos csapat, a Face x Bro frontembere. Számukra is nagyon hiányzik a vírus előtti élet, ám nem tétlenkednek, sorra írják az új dalokat.

A Face x Bro tagjai, Bíró Olivér, Bíró Rómeó és Craciun Richárd (balról jobbra) a karanténidőszakban is alkotnak | Fotó: Craciun Richárd-archív

A napokban debütál legújabb klipjük, amiről Craciun Richárd bővebben beszélt a Naplónak. – Olivérnek, a zenésztársunknak a szerelmi bánata fogalmazódik meg a dalban, leginkább az ő elképzelései érvényesülnek képileg is. Romival – másik bandatag – mondhatni kiegészítjük az alkotást: jómagam a szövegvilágommal próbáltam hangsúlyozni a dal mondanivalóját, Romi pedig zenei alapot adott az egésznek. A legújabb klip főszereplője nagyon szerelmes volt, sokáig szenvedett a szakítás után, de muszáj volt szétválniuk, mert az élet más irányba sodorta a szerelmeseket – mondta. A húszas éveiben járó fiatalembert arról is kérdeztük, hogy miként vészelik át a jelenlegi időszakot, hogyan tudnak közösen dolgozni, tudnak-e találkozni, hogyan képzelik a 2021-es év második felét. – A dalt épphogy be tudtuk fejezni, a skacokkal keveset tudtunk személyesen találkozni az elmúlt időszakban, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és ötletelgetünk. Megpróbáljuk a mostani periódust kihasználni, feltöltődünk, és igyekszünk úgy fejleszteni a tudásunkat, hogy mire színpadra lehet majd lépni, addigra újult erővel, energikusan fogadjuk a közönségünket. Bennünk soha nem merült fel, hogy a rendkívüli helyzet miatt abbahagyjuk a zenélést, mindentől függetlenül úgy véljük, ránk egy sikeres időszak vár. A szótárunkban nincs ott a „feladni, elengedni”, sokkal inkább a „jó lesz” és a „sikerülni fog” szavak dominálnak. Alkotás nélkül nem is tudnánk létezni, hiszen ezzel tudjuk kifejezni az érzéseinket, számunkra nagyon sokat jelent a zene. Az elkövetkezendő hónapokban is csináljuk azt, amit eddig, megpróbálunk minél több meglepetéssel előrukkolni a hallgatóknak, hiszen ők mindvégig mellettünk álltak. Nagyon pozitívak, sokat köszönhetünk nekik, a kitartásunkat mindenképp – fogalmazott a csapat frontembere.

Nagy Emese

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában