csokonai színház

2020.12.21. 14:57

A világot jelentő deszkákra cserélte a focicsukát Dombi Tibi

Dombi „Bombázó” Tibi a Csokonai színészgárdájába igazolt.

Fotó: Facebook / Csokonai Színház

A napokban írta ki furfangosan a Csokonai Színház a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalára, hogy a Toldi című – mint kiderült 6. osztályosoknak szóló – színdarabjukhoz a színészgárdába legendát igazoltak, akinek az aláírása már ott is szerepelt a szövegkönyv alján, mint Lajos király.

A Napló utánajárt, valóban egy igazi ikonról van szó – aki a labdarúgó berkekből sokaknak ismerős lehet – Dombi Tiborról. – Felhívtak a színháztól, hogy szeretnék, ha elvállalnék egy ötmondatos szerepet a Toldiban – kezdte a „Bombázó” becenévre hallgató volt Loki-játékos.

– A járvány miatt nem tudnak színpadon szerepelni, ezért forgattak egy filmet, melynek én is a szereplője leszek, de többet nem árulnék még el a dolgokról – tette hozzá sejtelmesen Dombi, akit aktív labdarúgó korában az ellenfél szurkolói sokszor vádoltak színészkedéssel a tizenhatoson belül mutatott játéka miatt. – Akkor sem érdekelt, hogy ezt mondják, nem akartam én átverni a játékvezetőket. Inkább az ellenfeleimet akartam kicselezni, ahhoz pedig az ember mindenféle fortélyt bevet. Most már jogosan mondhatják, bár leszögezném, nem szeretnék hosszabb távon művész lenni, de minden jópofa felkérésben benne vagyok.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában