face x bro

2020.11.17. 21:37

Másolat: Kitartásra és alkotásra buzdítanak a zenészek

A volt balmazújvárosi diák és bandája az év vége előtt újabb slágerrel érkezett.

Fotó: Face X Bro-archív

A jelenlegi helyzetben a legtöbb művész az alkotással gyógyítja a lelkét, így tett Craciun Richárd és bandája, a Face x Bro is, akiknek a napokban jött ki legújabb zeneszámuk. A frontembertől a Napló megtudta, a dal refrénje már januárban megszületett, a csapat egyik tagja, Bíró Olivér találta ki, de úgy voltak vele, mind ez idáig várnak a dallal.

– Voltaképpen azt játszottuk, hogy kivettük a fiókból, majd visszatettük, a koronavírus kezdeti fázisában sajnos esélyünk sem volt alkotni. Gondolkodtunk azon, hogyan lehetne a részegséget megtestesíteni a saját stílusunkban, így hosszú ötletelgetések után megszületett a dal alapkoncepciója, ami egyébként hallható volt az idei Siculus Fesztiválon. Pozitív visszajelzéseket kaptunk a fellépés után, illetve azoktól, akik meghallgatták az általunk közvetített élő adást. Így nem volt kérdés, hogy ezzel a dallal szeretnénk zárni az idei évet. Rásegített az is, hogy november 18-án lesz a Face x Bro egyéves, így mi mással ünnepelhetnénk vagy pecsételhetnénk ezt meg, mint a Részegen dallal, ami egy jókedvű, szórakoztató produkció – mondta Craciun Richárd.

– Aki meghallgatta a számot, az egyből rájön, hogy nem konkrétan a részegségről és a vagányságról szól, aki így gondolja, téved. A dal a részegséget egy jókedvű oldaláról próbálja megvilágítani, amit alátámasztanak a párbeszédes raprészek. Ez a dal korosztálytól független, bízunk benne, minél több emberhez el fog érni – fűzte hozzá a csapat frontembere.

Mindig csak előre

A koronavírus-járvány sok fiatal tehetség kedvét elvette az alkotástól, azonban úgy néz ki, a Face x Bro együttes kiállja a próbát.

– A mostani évben mindenféleképpen arra törekedtünk, hogy a közösségi médiát mozgósítani tudjuk és egyre többen felfigyeljenek ránk. Úgy gondolom, a lehetőségeknek 100 százalékosan eleget téve elkezdtünk kialakítani egy fészket a zenei palettán, ez a fészek még törékeny, de nap mint nap azon vagyunk, hogy minél erősebbé tegyük – fogalmazott. – Azt tudom javasolni a velem egykorúaknak, illetve a fiatalabb korosztálynak, ne tántorítsa el őket semmi attól, amit szeretnének csinálni. Mindig a pozitív oldalát nézzék a dolgoknak, ne a bukást lássák, hanem a nehézségekben rejlő lehetőségeket aknázzák ki! – húzta alá.

NE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában